Even snel een hapje eten of sjiek dineren? Ik geef hier graag een paar suggesties waar ik goede herinneringen aan heb.
Het centrum ligt ongeveer op 3 km van het appartement.Foto gemaakt door Marga van BijzonderBelichtFotografie.nl

Nose4Food
Op een paar minuten wandelen vanaf het appartement ligt Nose4Food. Een absolute aanrader voor een snelle hap dat wordt bereid door enthousiast personeel, want dit cafetaria staat in de Cafetaria top 100 op de 57e plek!

Pandarve
Pandarve staat sinds 1996 bekend als een gezellig huiskamer eetcafe in Zeist. Het huiselijke karakter, willen we benadrukken door een warme en betrokken houding van de bediening en keuken. Kwaliteit, creativiteit, gezelligheid en een redelijke prijs zijn voor ons een prioriteit. Onze gasten mogen niets tekort komen en zullen dan ook met een fijn en gevuld gevoel naar huis gaan.

Restaurant First
Bij Brasserie First ervaart u steeds weer dat uit eten genieten is van eten. De Chef en zijn team zorgen voor een bijzondere ervaring.
Verse producten van een hoge kwaliteit worden op een creatieve manier gepresenteerd. Hoe vaak u ook bij Brasserie First komt, wij verrassen u elke keer weer zodat het lijkt alsof u voor het eerst komt eten. Tevens zijn wij aangesloten bij Euro Toques, de leden van Euro Toques staan voor ambachtelijk koken en werken zoveel mogelijk met biologische en lokale produkten. Dat is het unieke van Brasserie First.

Lokaal Victoria
'Zo trots als een pauw zijn we. Op ons nieuwe
en toch zo oeroude Lokaal Victoria. Waar je de hele dag welkom bent. Om wakker te worden met een stapel kranten, te lunchen met vrienden of zakenpartners, te borrelen aan de bar en te eten tot je niet meer kan.
Dat je naar buiten loopt en denkt: ik heb lekker gegeten, ben goed bediend en voelde me welkom. Dan hebben wij precies gedaan waar we goed in zijn...' Jos & Hanneke Broshuis

Restaurant Ichi
De Aziatische keuken behoort tot een van de beste ter wereld. Het eten is zeer gezond en altijd vers. Geniet bij ICHI van de overheerlijke Sushi's en de andere zeer smakelijke gerechten. Onze aziatische keuken bestaat niet alleen maar uit sushi, vis en rijst, wij serveren ook heerlijke malse vleesgerechten.

Eetcafe Twaalf Ambachten
'De bekende herberg is een even vanzelfsprekend eetcafe waar - nog altijd - ieder elkaar in een ontspannen sfeer kan ontmoeten: zo was het en zo hoort het!' laat eigenaar Frans van Schaik weten.

De Hermitage
Uniek gelegen tussen het befaamde Slot Zeist en het karakteristieke Zeister gemeentehuis ligt Restaurant Hermitage. Sinds jaar en dag een markante horecalocatie die fungeert als stijlvol decor voor (zakelijke) lunches en diners, maar vooral ook een sfeervolle ambiance waar gastronomische verwennerij menigeen een buitengewone ervaring bezorgt. Bij Hermitage zit je dan ook niet; je vertoeft er!

Bistro Chef
Restaurant Bistro Chef! in Zeist is een bijzonder restaurant waar u spannende Franse en Mediterrane gerechten op de kaart vindt. Uiteraard ontbreken de klassieke bistro gerechten niet. Wat restaurant bistro chef zo bijzonder maakt is onze keus voor de producten.

In een moderne maar warme sfeer van ons restaurant kunt u genieten van alle verse producten welke onze chef-kok, Pim van Kolfschoten, met plezier voor u zal bereiden. In tegenstelling tot de meeste restaurants hebben wij een open keuken waar u altijd even een kijkje kunt nemen of het recept van uw gerecht kunt navragen.

De Jonckheer
De Jonckheer bestaat sinds 1990. Dit gezellige eetcafé straalt met zijn donkere interieur warmte en gastvrijheid uit. Je zult je dan ook gelijk welkom voelen. Bij de Jonckheer kun je heerlijk borrelen aan de bar voordat je aan tafel gaat. Lekker makkelijk aan de bar eten behoort ook tot de mogelijkheden. De Jonckheer heeft ook een eetkamer waardoor de twee ruimtes gezellig, knus en vooral niet te groot zijn. De eetkamer is tevens na het diner het rookgedeelte waar je na het eten en tijdens de borrel een rokertje kunt doen. In de zomer kun je lekker genieten op ons terras met zonneluifel en warmteheaters. Zo ervaar je de Provence, maar dan lekker dichtbij.

Het Jagershuys - Alakarte & Pannekoekrestaurant

Als je een boswandeling wil combineren met een hapje eten, dan moet je bij Het Jagershuys zijn (ongeveer 4,5 km vanaf het appartement).

Het Alakart-restaurant maakt, dit jaar al 12 jaar, deel uit van 't Jagershuys, waar ook het pannenkoekenrestaurant toebehoord. Het Alakart-restaurant is een sfeervol en eigentijds restaurant waar je heerlijk kunt lunchen, borrelen en dineren in een aangename en gemoedelijke sfeer met een uitgebreide lunch - & menukaart, kwaliteit en alle wijnen per glas en fles.  Tevens beschikken wij over ruimtes die geschikt zijn voor feestjes, borrels, presentaties, recepties, barbecues, high teas, lunches en diners. Buiten kunt u sfeervol ontspannen op onze terrassen (gedeeltelijk overdekt en verwarmd)  midden in het Zeister bos. Er zijn wandel en fietsroutes voor de deur. 

Het pannenkoekenrestaurant bestaat al ruim 32 jaar en maakt deel uit van ’t Jagershuys. In 2010 is het na een grondige verbouwing allemaal nog mooier geworden. Wat moderner, maar nog steeds met de Jagershuys sfeer en uitstraling. De pannenkoekenkaart biedt een uitgebreide variatie met de meest bijzondere en allemaal even heerlijke pannenkoeken, die u niet veel zal tegenkomen. Net zoals in het Alakart-restaurant beschikken wij over ruimtes die geschikt zijn voor feestjes, borrels, presentaties, recepties, barbecues en (pannenkoeken) diners. Buiten kunt u heerlijk eten of een drankje nuttigen op een van onze terrassen middenin de bossen.

Foto gemaakt door Marga van BijzonderBelichtFotografie.nl

 

Vraagprijs van dit appartement in Zeist is 132.500  NU 129.000 euro.

Neem direct contact op met de eigenaar of makelaar >>